Uusimmat

Palkkionmetsästäjät vastaan hirviöt – Kokeile kehuttua Hunt: Showdownia ilmaiseksi viikonlopun ajan

10.08.2018 12:20 Muropaketin toimitus

Muropaketin arviossa runsaasti kiitosta kerännyt verkkoräiskintä Hunt: Showdown on pelattavissa viikonlopun ajan ilmaiseksi Steamissa.

Alkuvuodesta early access -versiona julkaistu Hunt: Showdown on jäänyt battle royale -pelien varjoon vuoden verkkoräiskintöjen joukossa. Se on harmi, sillä kriitikkomme mukaan peli on todellakin kokeilemisen arvoinen. Keväällä julkaistussa Muropaketin arviossa peli sai neljä tähteä, ja arvostelijamme kehui peliä runsaasti, vaikka kyseessä onkin vasta varhaisversio, joka alkumetreillä kärsi myös teknisistä ongelmista.

Nyt Crytekin myös visuaalisesti vaikuttavaa peliä pääsee kokeilemaan helposti kuka tahansa, sillä Hunt: Showdown on Steamin ilmaiskokeilussa viikonlopun ajan. Samalla peli on myös tarjouksessa hintaan 23,99 euroa.

Hunt: Showdown on omaperäinen peli, joka yhdistelee useampaa genreä. Yksin tai kahden hengen tiimeissä pelattavassa Showdownissa pelaaja on palkkionmetsästäjä, jonka tehtävänä on paitsi jäljittää ja kukistaa hirviö, myös selvitä pakoon palkintonsa kanssa, ennen kuin toinen metsästäjä pistää hänet päiviltä.

Alta näet pelin trailerin.