Uusimmat

Angry Birds Trilogy julkaistaan perjantaina konsoleille

25.09.2012 14:00 Jukka O. Kauppinen

Vaikka Angry Birdsit saattavatkin aiheuttaa joillekuille vähäsen ähkyä, niin kyllä suomalaisten pelitalojen yhteishenkeä täytyy silti arvostaa. Upeista räiskinnöistään tunnettu Housemarque on näet tehnyt Rovion Angry Birds -pelisarjasta tasokkaan konsoliversion, joka julkaistaan tämän viikon perjantaina.

Activisionin julkaisema Angry Birds Trilogy sisältää isoille konsoleille taivutetut painokset peleistä Angry Birds, Angry Birds Seasons ja Angry Birds Rio. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä vanhan toisinnosta, vaan pelikokemusta on myös paranneltu monilla tavoin.

Peli on kehitetty alusta saakka tukemaan tehokonsoleiden uusimpia ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa HD-grafiikan ja paranneltujen ympäristöjen ohella muun muassa tukea Xbox 360:n Kinect – ja Playstation 3:n Move -liikeohjaimille. Lisäksi Trilogy julkaistaan myös Nintendon 3DS -käsikonsolille.

 

Lisätietoja: http://www.housemarque.com

Lisää aiheesta

Angry Birdsiä yhteistyössä – haastattelussa Housemarquen Ilari Kuittinen

”Totta kai tämä on hienoa päästä tekemään tällaisia asioita. Meillä oli hyvä tilaisuus lähteä tekemään tämän kaltaista juttua. Teemme tällaisia käännöksiä harvoin, joten kun tällaisia juttuja päästään tekemään, niin miksipä ei sitten vaikkapa saman tien Angry Birdsiä.”

Angry Birds Space Race Kimble – klassikko toimii edelleen

Suomalaisen Tactic-pelivalmistajan ja Rovio-videopelikehittäjän taannoinen julkistus uusista Angry Birds -peleistä sai kuitenkin pienen ihmisen hieman ihmeisiinsä. Vai että Angry Birds -heittopeli. Vai että Angry Birds -versio Kimblestä. Johan on.

Lue myös

Assassin’s Creed III -ensikosketus osa 1: renessanssin loistosta uudelle mantereelle

DmC: Devil May Cry -ensikosketus – Dante limbon lumoissa

Pitkä kuiva kausi päättyi: kahden peukun viikko!

Mars Steamiin! XCOM: Enemy Unknown sai demon