Uusimmat

Bulletstorm ilmestyy remasteroituna huhtikuun alussa – Julkaisutraileri nähtävillä

26.03.2017 14:00 Muropaketin toimitus

Bulletstorm: Full Clip Edition on saanut virallisen julkaisutrailerin. Huhtikuun alulla ilmestyvä remasteroitu versio sisältää myös uusia pelimoodeja.

Vuonna 2011 ilmestynyt Bulletstorm ei ollut myyntimenestys, mutta se sai pääasiassa kiittäviä arvioita. Nyt People Can Fly ja Epic Games -studioiden kehittämä, yliampuva FPS-räiskintä ilmestyy uudelleen remasteroituna versiona Gearbox Softwaren toimesta.

Bulletstorm: Full Clip Edition tarjoaa luonnollisesti parannellut grafiikat, sulavamman kuvataajuuden (framerate), ja 4K tuen PlayStation 4:llä ja PC:llä. Lisäksi remasteroitu versio sisältää kaikki alkuperäiselle pelille julkaistut laajennukset, sekä täysin uutta sisältöä. Mukana on muun muassa uusi Overkill-moodi, jossa kampanjan voi läpäistä rajoittamattomalla asevalikoimalla, sekä kuusi uutta karttaa Echo Mode -pelimuotoon.

Erikoista kyllä, Destructoid huomauttaa, että lapsellisen humoristisella tyylillään kilpailijoista erottuvaa Bulletstormia markkinoidaan tuoreella trailerilla poikkeuksellisen tylsästi. Musiikkivalinta on erikoinen ja peli muistuttaa alla olevan trailerin perusteella mitä tahansa futuristista FPS-räiskintää.

Domen arvostelussa alkuperäinen peli sai vuolaasti kehuja osakseen:

”Bulletstorm on aivan täysin älytön peli – ja tämä on siis hyvä juttu. En vertaisi sitä edes Arnoldin wanhoihin toimintaleffoihin, sillä ne ovat vakavia draamoja peliin verrattuna. Älyttömät kohtaukset seuraavat toisiaan ja panokset kasvavat hitaan alun jälkeen jatkuvasti ja räjähdysmäisesti. Ja uudelleenpeluuarvoakin löytyy kiitettävästi, kiitos echojen ja hauskan moninpelin.”

Bulletstorm: Full Clip Edition julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 7. huhtikuuta.

Bulletstorm
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat