UUSIMMAT

Piditkö Bulletstormista? Pian Switchillekin saapuva, hillitön räiskintäpeli saattaa saada vielä jatkoa

04.07.2019 15:35 | Muropaketin toimitus

People Can Fly tuo myöhemmin tänä vuonna överin räiskintäpelinsä Bulletstormin Nintendo Switchille. Jatko-osatoiveistakaan ei ole luovuttu.

Puolalaisstudio People Can Flyn yhdessä Epic Gamesin kanssa kehittämä Bulletstorm (2011) kääntyi pari vuotta sitten nykyiselle sukupolvelle päivitetyn Full Clip Editionin muodossa, ja nyt räiskintäpeli saapuu jälleen uudelle alustalle. Bulletstormin on nimittäin tarkoitus rantautua Nintendo Switchille alkusyksystä.

Eurogamerin haastattelussa kehittäjät myös paljastavat, että heitä kiinnostaisi tehdä jatkoa pelilleen.

”Haluamme tämän IP:n saavan uuden elämän”, kuvailee studion toimitusjohtaja Sebastian Wojciechowski. ”Emme tiedä vielä mitä se tarkoittaa, mutta tämä on meidän oma IP:mme, se on tunnettu ja sillä on faneja, joten tietenkin haluaisimme tehdä jotain sen kanssa.”

People Can Flyn tuorein projekti on Square Enixin ensi vuonna julkaisema Outriders, joka esiteltiin muutama viikko sitten E3-messuilla. Wojciechowskin mukaan konkreettisia suunnitelmia Bulletstormin jatko-osasta ei vielä olekaan, sillä studio keskittyy nyt Outridersiin, mutta kehittäjien omaa IP:tä ei missään nimessä ole hylätty.

Bulletstormin tarkkaa julkaisupäivää Switchillä ei ole paljastettu.