Uusimmat

Cupheadin lisäosa on myynyt jo yli miljoona kopiota

13.07.2022 07:36 Muropaketin toimitus

Viime vuoden indiehitti Cuphead sai taannoin The Delicious Last Course -lisäosan, joka tuo peliin muun muassa uuden pelialueen sekä sankarin. Laajennos on myyntimäärien puolesta menestys.

Alkuperäinen Cuphead on ollut yksi lähivuosien menestyinempiä indie-pelejä, ja sen pohjalta on luotu myös Netflix-sarja. Korkeasta vaikeustasostaan kuuluisa Cuphead keräsikin Muropaketin arvostelussa täydet viisi tähteä.

Laajennoksessa veljekset Cuphead ja Mugman saavat rinnalleen kolmannen sankarin, Ms. Chalicen. Lisäosa tuo peliin samalla kokonaan uuden saaren täynnä viheliäisiä pomovihollisia, aseita, sekä amulettejä.

Laajennos on kelvannut myös pelaajille, sillä kehittäjien mukaan laajennosta on myyty jo yli miljoonan kappaleen edestä. Juhlan kunniaksi Studio MDHR on järjestänyt Twitterissä kilpailun, josta voi voittaa PS5:n, Xbox Series X:n tai Nintendo Switchin.

Laajennoksella on hintaa 7,99 euroa, ja se vaatii toimiakseen alkuperäisen Cupheadin. Yhdessä pelit voi hankkia 26,99 euron hintaan. PC:n ohella laajennos on tarjolla myös PlayStationille, Xboxille ja Nintendo Switchille.