Uusimmat

Cupheadin uusi päivitys toi peliin mielenkiintoista sisältöä

Kuva: © Studio MDHR

30.09.2023 13:43 Muropaketin toimitus

Vuonna 2017 saataville tullut masokistinen Cuphead on ollut hittipeli, joka sai Muropaketin arvostelussa täydet viisi tähteä.

Cuphead täytti kuusi vuotta, jonka kunniaksi peliä kehittävä Studio MDHR on julkaissut Xboxille uuden päivityksen. Aiheesta on kirjoittanut Eurogamer.

Päivitys sisältää uuden Bonus-valikon, jonka takaa löytyy kuvataidetta, musiikkia, ennennäkemätöntä konseptitaidetta, kehitystyötä kuvaavia videoita ja Cupheadin ääniraidan.

“Tarkoituksena oli kiittää meitä alusta asti tukenutta Xbox-yhteisöä, joten mietimme mitkä olisivat sellaisia asioita, joita pelin fanit haluaisivat nähdä. Tahdoimme päivityksen myötä näyttää, kuinka peli luotiin kehityksen jokaisella osa-alueella”, Cupheadin ohjaaja Chad Moldenhauer on sanonut.

“Kaiken kaikkiaan Cuphead on yksi tämän vuoden parhaista peliuutuuksista. Peliä ei ole kuitenkaan todellakaan tarkoitettu kaikille. Cupheadista nauttivat eniten ne masokistit joilla on halua haastaa itsensä tuskan ja itkun partaalle asti”, Ilari Hauhia on kirjoittanut Muropaketin arvostelussa.

LUE MYÖS: Ylistetyn hittipelin kehittäjä: ”Jos pelillä kestää kauemmin ilmestyä, niin mitä väliä?”