Enermax julkaisi miditorniluokkaan sijoittuvan kotelon – tarjolla myös virtalähde ja AIO-nestejäähdytys

28.03.2023 07:57 Muropaketin toimitus

Enermax julkaisi PC-harrastajille uuden kotelon. Sen lupaillaan tarjoavan äärimmäistä suorituskykyä virtalähteineen ja jäähdytysratkaisuineen.

Enermaxin uusi kotelo on nimeltään StarryKnight SK30, ja se on suunnattu erityisesti peliharrastajille. Tämän kertoo jo kotelon värikäs valaistus.

Kotelo yhteydessä julkaistiin myös täysin modulaarinen 850 watin Revolution D.F.2 -virtalähde ja Aquafusion ADV AIO-nestejäähdytysratkaisu. Kotelo tukee E-ATX, ATX, Micro-ATX ja Mini-ITX -emolevyjä.

StarryKnight SK30 -pelikotelossa on kaareva etuverkko ja myös yläverkkopaneeli, jotka yhdessä tarjoavat kattavasti ilmavirtaa ja näin jäähdytystä komponenteille. Kotelon ylä- ja etuosaan on mahdollisuus asentaa 360 millimetrin jäähdyttimet tai yhdeksän yksittäistä järjestelmätuuletinta.

Väriä elämään tuovat ARGB-tuulettimet, joiden mitat ovat 140 millimetriä kolmelle etutuulettimelle ja 120 millimetriä takatuulettimelle. Kotelon ARGB-hubissa on tuki kuudelle eri ARGB-laitteelle.

Näytönohjain on mahdollista asentaa pystyasentoon pidikkeen avulla, jolloin sitä voi paremmin ihastella kotelon neljä millimetriä paksun, temperoidun lasipaneelin kautta.

Tuotteita ei löytynyt vielä suomalaisista kaupoista. Uutuusmallien Yhdysvaltain hintataso alla:

  • Enermax StarryKnight SK30 Black Mid-Tower ATX Gaming PC Case 99,99 dollaria (noin 93 euroa)
  • Enermax Aquafusion ADV 360 A-RGB AIO CPU Liquid Cooler 119,99 dollaria (noin 111 euroa)
  • Enermax Revolution DF 2 850W Full Modular Power Supply 129,99 dollaria (noin 120 euroa)