Uusimmat

Humble Indie Bundle tempaisi kasaan vuoden makoisimman pelipaketin — myös muita indie-paketteja tarjolla!

14.12.2011 14:50 Miikka Lehtonen

Humble Indie Bundle ei ole Domen sivuillakaan mikään uusi tuttavuus, sillä olemme nauttineet sen anneista aivan alusta saakka. Mutta harvoin Humble Indie Bundle on lyönyt pöytään niin kovaa pelipakettia kuin nyt. Jamestown, Super Meat Boy, Cave Story+ ja paljon muuta!

Humble Indie Bundlen veikkoset ovat joulun kunniaksi tempaisseet melko maistuvan paketin, jonka päätähtenä taitaa komeilla viime vuonna kovaksi hitiksi noussut Super Meat Boy. Vaikka tämä helmi löytyisi jo, muutakin kivaa on tarjolla. Erinomaisen retroseikkailu Cave Storyn remasteroitu versio, huikea retroräiskintä Jamestown (joka muuten vei koko minun eilisiltani!), orgastista avaruustykitystä tarjoava Gratuitous Space Battles, rempseä retrorytmittely Bit.Trip Runner ja todella nätti Shank. Niin, sekä myös minulle tuntematon, mutta persoonallisen näköinen Night Sky HD.

Tarjolla on siis kohtalaisen tuoreita indie-hittejä aivan älyttömään hintaan. Perinteisesti paketin pääpelit saa vaikka yhdellä sentillä, mutta keskiverron ylittäminen kannattaa. Ensinnäkin tällöin ei ole selkärangaton paskiainen, mutta lisäksi saa mukaan myös Cave Story+:n ja Gratuitous Space Battlen, jotka ovat tämänkertaiset bonuspelit. Ja Humble Bundle -paketithan eivät ole perinteisesti aloillaan pysyneet, vaan niihin on lisäilty viikkojen aikana bonuspelejä kunnolla peleistään maksaneelle.

 

Ja jos olet sitä porukkaa, jonka mielestä Humble Bundle on liian mainstream tai kaipaat muuten vain vaihtoehtoja, myös Indie Royale on taas käynnissä. Surkuhupaisa Dino D-Day tuskin kiinnostaa montakaan peluria, mutta The Blackwell Trilogy vaikuttaa kiinnostavalta seikkailupeliltä, joten kaipa siitäkin voi reilut kolme euroa maksaa. Tarjolla on myös kiinnostavan näköinen futuristista öljynporausta mallintava toimintasimulaatio. Kyllä, olen täysin tosissani sekä pelin olemassaolosta että sen kiinnostavuudesta.

Eikä siinä vielä kaikki. Todella indiet indie-hemmot voivat tutustua myös niin indieen pakettiin, että en ollut siitä kuullutkaan. Indie Gala tarjoaa muun muassa Hacker-hakkerointipelejä, jotka ovat jo yksistään paketin halvan hinnan arvoisia. Lisäksi tarjolla on myös zombiräimettä ja retroseikkailua.

Nappaa siis koko rahalla indie-kivaa vaikka joululahjaksi: Humble Indie Bundle ja / tai Indie Royale, sekä Indie Gala.

Lue myös

Domen arvosteluviikko 49/2011: Air Conflicts, Anno 2070, Dance Central 2, Jurassic Park, 10 XBLA-peliä…

Erittäin K18: Lesbodeittisimu Encyclopedia Fuckme

Huhupartio: PC:n Alan Wake saapuu aiemmin kuin uskotkaan

Nu, Pogodi! – neuvostoliittolaista videopelaamista

Muropaketin uusimmat