Uusimmat

Kiinnostaisiko peliaiheinen nettikomedia? Ilmaiseksi?

25.05.2012 17:30 Miikka Lehtonen

Nytpä löytyi sangen kova tärppi! Ilmainen nettitelevisio-ohjelma, jossa käsitellään humoristisesti pelaamista ja erityisesti ammattipelaamista! Kovan luokan erikoistehosteet, ammattitiimi taustalla ja hyvää menoa ämpärikaupalla. Niin, ja mainitsinko, että se oli ilmainen?

Satuinpa tänään törmäämään eräällä foorumilla nettivideoillaan aiemminkin päteneen Freddie Wongin ja tämän kumppanien tuoreeseen sarjaan, Video Game High Schooliin. Sarjan maailmassa nettiräiskinnän pelaajat ovat maailman suurimpia julkkiksia ja heidän ympärilleen on muodostunut kokonainen moderni teollisuuden ala. Ja koska ihmisen refleksit ovat teini-iässä kukkeimmillaan, tulevia megatähtiä rekrytään ja koulutetaan yläasteikäisinä. Siitäkös taas seuraa draamaa ja sähellystä.

Katselin lämpimikseni ensimmäisen osan ja meno oli ihan kohtalaisen letkeää. Erikoistehtosteet ovat tämän tason sarjaksi suorastaan huikeat ja läppäkin on ihan kohtalaista. Ja kuulemma myöhemmissä jaksoissa setti paranee vielä entisestään. Tässä ensimmäinen jakso, YouTube-jakelussa kun ovat.

 

Jos haluat lisää, suuntaa tiimin sivuille (tai klikkaa YouTube-videossa olevia linkkejä).

Lähde: RocketJump.com

Lue myös

Jos Silicon Knights voittaa oikeusjuttunsa, he saavat Epic Gamesiltä taalan

Epicin pojat näkivät seuraavan konsolisukupolven, eivätkä juuri vaikuttuneet

Diablo III – osuivatko ennakkofiilikset kohdalleen?

Diablo III (Mac, PC)

Muropaketin uusimmat