Uusimmat

Kuvittelitko APB:n kuolleen? Olit väärässä: peli jatkuu helmikuussa!

05.01.2011 10:07 Miikka Lehtonen

APB. Siinäpä kolme kirjainta, jotka saavat aikaan jos jonkinlaisia reaktioita. Viime kesänä kovien fanfaarien myötä julkaistu peli ei ehtinyt viihtymään kaupoissa montakaan viikkoa ennen kuin peli jo kuopattiin. Mutta zombin tavoin peli puskee taas uudelleen esiin mullan alta, sillä APB:n taru jatkuu jo ensi kuussa.

Pian APB:n kuoleman jälkeen netissä levisi huhu, jonka mukaan korealainen K2 Network olisi ostanut oikeudet peliin. Huhut pitivät paikkansa, sillä juuri näin kävi: K2 Network aikoo muuttaa pelin mikromaksuilla tuetuksi ilmaispeliksi. Samalla muuttui myös nimi, sillä APB on jatkossa APB Reloaded.

Peliä varten on pistetty pystyyn Twitter-tili, josta tämänkertaiset uutisemme myös ovat peräisin. Uusin viesti kun kertoo, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, APB Reloadedin beta alkaa helmikuun lopussa. Siirtyminen ilmaiseksi peliksi on jo itsessään suuri askel eteenpäin, sillä se on antanut monelle marginaaliin joutuneelle MMO:lle uuden mahdollisuuden elämään. Mutta APB:n tapauksessa tarvitaan rehellisesti sanoen enemmän. Peliä pitää tuunata perusteellisesti, jotta sitä viitsii pelata hetkeä kauempaa. Käykö näin? Aika näyttää.

Lähde:Giant Bomb

Lisää aiheesta

All Points Bulletin (APB) (PC)

APB kuopattiin vain parin kuukauden jälkeen

Onko APB pelastettu? Palaako se jo ennen joulua?

Lue myös

Warhammer: Invasion (Lautapeli)

Toimituksen suosikkipelit: Miikka

Toimituksen suosikkipelit: Tero

Muropaketin uusimmat