Uusimmat

Might & Magic -sarja laajenee: Raidersit antavat demoneille köniin

15.08.2012 19:00 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft esitteli tänään GamesCom-messuilla yleisölle Might & Magic -pelisarjan seuraavan osan: Raidersin. Might & Magic: Raiders on ilmaispelattava moninpeli-hack’n’slash, josta voi lukea lisää tietysti Domesta.

Ytimeltään Raiders on nettipelattava roolipeli-strategia, jossa kaiken ytimessä on kulta ja kunnia. Ja tietysti raidaaminen. Mutta jos roolipeli-strategia kuulostaakin sinänsä tutulta konseptilta, niin sitten mennäänkin hetkeksi sivupolulle. Seassa on näet myös toimintaa niinkin paljon, että tuottajan mukaan ”pelaajalla on raideristaan totaalinen kontrolli ja hän voi jopa väistellä vihollisten ampua projektiileja.”

Peli sijoittuu Ashanin maailmassa idässä sijaitsevalle vapaakaupunkien alueelle , jonka ytimessä on Hammerfall. Siellä on vielä jäljellä vielä sivistyksen turmelematonta tannerta, jossa muinaiset mullistukset ovat yhä jossain määrin näkyvissä. Ja muinaisten sivilisaatioiden, sotien ja lohikäärmeiden leikkien jäljiltä Hammerfallin ympäristöstä löytyy myös runsain mitoin muinaisia artifakteja, jotka ovat kovasti raidaaja-joukkioiden mieleen.

Lue koko juttu: Might & Magic: Raiders on ilmaispelattava hack’n’slash-seikkailu

 
Lue myös

7 Wonders (lautapeli)

Angry Birds Space Race Kimble – klassikko toimii edelleen

Far Cry 3 – ohjaaja kertoo hulluudesta ja kauneudesta

Roccat Isku – upea ja jopa rönsyilevä pelinäppis

Wiikon wanha: Steel Battalion

Muropaketin uusimmat