Uusimmat

Mysteeripeli Abandonedin kehittäjä: “En ole PS5-appista ylpeä”

06.04.2022 18:33 Muropaketin toimitus

Kummallinen Abandoned ei ole vieläkään valmis, eikä sen tulevaisuudesta tunnu tietävän kukaan yhtään mitään. Peliä kehittävä studio sanoi, että se ei ole ylpeä peliin liittyvästä PS5-appista.

Blue Box Game Studio -johtaja Hasan Kahraman sanoi haastattelussa, että hän ei ole ylpeä Abandoned-pelin PS5-appista. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

“En todellakaan ole ylpeä siitä. On häpeällistä, että emme ole saaneet siihen sisältöä, jota olemme luvanneet”, Kahraman totesi.

PS5-appin tarkoituksena on esitellä peliä reaaliaikaisesti, mutta sieltä löytyy ainostaan lyhyt video, missä mies kävelee käytävää pitkin. Abandoned vaikuttaa melko perinteiseltä indie-kauhupeliltä, jossa päähenkilö on metsän vankina.

Pelin ympärillä on vellonut monenlaisia teorioita, joista eniten huomiota saanut on väite siitä, että peli on Hideo Kojiman käsialaa. Ei ole lainkaan selvää, onko peli koskaan tulossa saataville, tai onko kyseessä jonkinlainen huijaus. Abandoned on PS5-yksinoikeuspeli, jolla on omat sivut PlayStation Storessa. On kyseenalaista, kuinka tällainen peli, josta ei ole tarjolla käytännössä minkäänlaista materiaalia, on päätynyt PlayStation Storeen.

LUE MYÖS: Onko tässä Hideo Kojiman seuraava peli? Valtava määrä todistusaineistoa antaa viitteitä