Uusimmat

PC:n ja Xboxin toimintaroolipeli Scaleboundin kehitys keskeytetty

Scalebound

10.01.2017 09:46 Muropaketin toimitus

Microsoft on eilen vahvistanut, että toimintaroolipeli Scaleboundin kehitys on keskeytetty. Peliä kehitti Bayonetta-peleistä tunnetta PlatinumGames.

Microsoftin lähes kolme vuotta sitten julkistaman, kunnianhimoisen toimintaroolipeli Scaleboundin kehitys on keskeytetty, raportoi Kotaku. Pelisivusto kertoi eilen kuulleensa useilta tahoilta huhuja Scaleboundin kehityksen olevan ongelmissa, ja myöhemmin Microsoft vahvisti projektin olevan peruutettu.

Microsoftin julkaisemassa lausunnossa todetaan:

– Tarkan harkinnan jälkeen Microsoft Studios on päättänyt lopettaa Scaleboundin tuotannon. Työskentelemme ahkerasti tarjotaksemme faneillemme tänä vuonna mahtavia pelejä, kuten Halo Wars 2, Crackown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ja muita hienoja kokemuksia.

Xboxille ja PC:lle suunniteltua Scaleboundia kehitti muun muassa Bayonetta-peleistä (2009, 2014) ja Metal Gear Rising: Revengeancesta (2013) tunnettu PlatinumGames, ja tuotantoa johti Bayonetta-kehittäjä Hideki Kamiya. Kotakun mukaan peli oli ollut tuotantohelvetissä jo pitkään, joten projektin keskeyttäminen ei ollut välttämättä suurikaan yllätys.

PlatinumGamesin seuraava julkaisu, toimintaroolipeli Nier: Automata julkaistaan 10. maaliskuuta.

Scalebound
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat