Uusimmat

Tekken 8 kävi kaupaksi kahden miljoonan kopion verran kuukaudessa – ensimmäisen päivän myyntiluku ällistyttää

Kuva: © Bandai Namco

26.02.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Vaikka Tekken 8 on ollut menestys, on Tekken 7 silti pelisarjan parhaiten kaupaksi käynyt peli. Sitä on myyty lähes 12 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti.

Pelijulkaisija Bandai Namco on tiedottanut, että taistelupeli Tekken 8 on käynyt kaupaksi kahden miljoonan kopion verran vain yhdessä kuukaudessa. Sitä myytiin heti julkaisupäivänä jopa miljoona kopiota, IGN on kertonut. Peli tuli saataville tammikuun 26. päivä PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.

Bandai Namcon mukaan Tekken 8:n varhaiset myyntilukemat ohittavat Tekken 7:n vastaavat luvut. Siitä huolimatta Tekken 7 on kokonaismyynniltään pelisarjan myydyin peli, sillä sitä on ostettu maailmanlaajuisesti yli 11,8 miljoonaa kopiota.

Taistelupelit ovat käyneet hyvin kaupaksi viime aikoina. Street Fighter 6:tta myytiin sitäkin ensimmäisen kuukauden aikana kahden miljoonan kopion verran, seitsemässä kuukaudessa myynti ylitti kolmen miljoonan rajan. Mortal Kombat 1:tä myytiin sen sijaan ensimmäisen kuukauden aikana kolme miljoonaa kopiota.

”Tekken 8 on onnistunut kamppailupeli, joka viilaa pelikokemusta monilla osa-alueilla. Peli ottaa vastaan myös uudet tulokkaan hauskalla opetusmuodolla, joka opettaa taistelun salat pelaamisen lomassa”, Joonas Pikkarainen on kirjoittanut Muropaketin arvostelussa.

LUE MYÖS: Tekken 8:n tulevat lisähahmot saattoivat vuotaa

Muropaketin uusimmat