Uusimmat

World of Starcraft joutui heti Activisionin hampaisiin

19.01.2011 14:39 Miikka Lehtonen

Tapahtui viime kesänä: Activision Blizzard julkaisi Starcraft II:n ja sitä myötä mahtavan toimivat modaustyökalut. Tapahtui aiemmin tällä viikolla: faniporukka julkaisi ensimmäiset videot World of Starcraft -nimellä kulkevasta modistaan, jossa pelaajat pääsevät hieman MMO-tyyliin mättämään Starcraft-pomoja turpaan. Tapahtui eilen: Activision veti herneet nenäänsä.

Eilen uutisoimamme World of Starcraft -modi ei ole vielä kuollut, mutta porukan riemu on vaihtunut sen pahimman odotukseen, sillä Activision aloitti jo hyökkäyksensä. Kaikki modiin liittyvät videot on kiskaistu alas YouTubesta ja tiettävästi tiimiinkin on otettu yhteyttä ”ei näin, patteri” -teemalla.

Tiimin jäsenet ovat tietenkin äimän käkenä, sillä hehän tekivät Starcraft II -aiheisen modin Starcraft II:n omilla työkaluilla ja Starcraft II:n kautta pelattavaksi. Missä siis ongelma? En toki ole lakimies (näyttelen vain sellaista Internetissä), mutta itse ehkä osoittaisin sormella modin nimeä. Se on aika tarkoitushakuisesti tietynlaisia mielikuvia antava ja saattaa talloa Activisionin tulevien suunnitelmien päälle.

Toivottavasti tästä on kyse ja nimen vaihto auttaa, sillä muuten liikutaan aika ruskeilla vesillä, sillä onhan se aika ihme, jos Starcraft II -aiheinen Starcraft II -modi rikkoo tekijänoikeuksia…

Draaman kehittymistä voi seurata vaikka alla olevasta linkistä.

Lähde: Pixelatedgeek

Lisää aiheesta:

World of Starcraftista tulee totta

Onko World of Starcraft sittenkin työn alla?

Starcraft 2 (Mac, PC)

StarCraft II:lla riittää ottajia – myös warena

StarCraft II nousi kerralla vuoden myydyimmäksi