Uusimmat

Resident Evil 3 ei ole edeltäjänsä tasoinen hittipeli

13.04.2020 15:23 Muropaketin toimitus

Capcomin odotettu uusintaversio ei ole yltänyt edeltäjänsä tasolle myöskään myyntiluvuissa.

Viime vuonna ilmestynyt Resident Evil 2 oli valtava hitti, joka nousi myös vuoden kehutuimpien pelien joukkoon. Valitettavasti Capcom ei ole onnistunut samassa tempussa uudelleen.

LUE MYÖS: Arvostelu: Viiden tähden Resident Evil 2 sai viiden tähden uudelleenjulkaisun

VG24/7 nimittäin kertoo, että vaikka Resident Evil 3 on myynyt hyvin, ei se ole päässyt aivan edeltäjänsä myyntilukuihin kiinni. Viime vuotinen hittipeli myi kolme miljoonaa kappaletta julkaisuviikolla, kun taas Resident Evil 3 on myynyt kaksi miljoonaa kappaletta viidessä päivässä. Näistä noin miljoona on ehtinyt pelaajille asti.

Sama suhde näkyy VG24/7:n mukaan myös pelien Steamin pelaajaluvuissa. Resident Evil 3 ei siis ole saavuttanut samanlaista suosiota kuin edeltäjänsä, vaikka uutukaiseen sisältyy pääpelin ohella myös täysin uusi moninpelimuoto Resident Evil: Resistance.

Resident Evil 3 on siis menestynyt kohtuullisesti, mutta ei edeltäjänsä tasolla. Kuten jo aiemmin kerroimme, näkyy sama myös pelin arvosteluissa. Kriitikoiden mukaan Resident Evil 3 on pääasiassa kelpo peli, mutta ei vain edeltäjänsä veroinen pelikokemus.