Uusimmat

Uuden Wolfensteinin Deluxe-versiota voi pelata kaksi yhden hinnalla

29.03.2019 08:00 Muropaketin toimitus

Wolfenstein: Youngbloodin arvokkaampaa erikoisversiota voi pelata yhdessä kaverin kanssa, vaikka kaverilla ei omaa peliä olisikaan.

Bethesda Softworks julkisti toissapäivänä, että Wolfenstein: Youngblood ilmestyy jo 26. heinäkuuta kaikille alustoille. Julkaisija on myös kertonut, että Machine Gamesin uudesta räiskinnästä pääsee nauttimaan kaksinpelinä kaverin kanssa, vaikka toisella pelaajista ei omaa kappaletta olisikaan – silloin täytyy vain ostaa pelin hieman arvokkaampi erikoisversio.

Youngbloodin Deluxe Edition sisältää nimittäin niin sanotun Buddy Passin, jonka avulla voi kutsua kenet tahansa kaverinsa peliin. Buddy Passia voi käyttää yhden kaverin kanssa kerrallaan, ja tämä kaveri voi tietysti pelata vain pelin omistajan kanssa.

Käytäntö on ilmeinen ratkaisu siksi, että aiemmista Wolfenstein-peleistä poiketen Youngblood on suunniteltu alusta lähtien kaksinpeliksi. Koko pelin voi pelata myös yksin, jolloin tekoäly ohjaa toista päähenkilöä, mutta kokemus on arvatenkin parhaimmillaan kaverin kanssa pelattuna.

Wolfenstein: Youngblood ilmestyy samalla kertaa PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.