Uusimmat

BioWare kertoi Mass Effect 3:n moninpelistä

13.10.2011 13:15 Jukka O. Kauppinen

Kauan tästä huhuttiin ja alkuviikosta se varmistui: Mass Effect 3 -roolipelissä ON moninpeli, kuten varmat nettihuhut ovat tienneet kauan kertoa. Mutta millainen moninpeli? Kuunnellaanpa mitä BioWarella on siitä kerrottavaa.

EA:n mukaan…

Maapallo on vallattu ja koko galaksi on totaalisen tuhon partaalla. Komentaja Shepardin on järjestettävä vastaisku Maan pelastamiseksi.

Uusi Mass Effect 3: Galaxy at War –järjestelmä vie pelaajat taistelemaan galaksin herruudesta ikiaikaista reaperseja vastaan. Moninpelin tapahtumat ja edistyminen on yhteydessä pelin yksinpelinkampanjaan, mikä tarjoaa komentaja Shepardille etua taistelussa reaperseja vastaan.

Mass Effect 3: Galaxy at War toiminto voidaan aktivoida Online Pass –koodilla, joka tulee jokaisen uuden Mass Effect 3 –pelin mukana. Järjestelmä yhdistää pelaajat omiin BioWaren Social Network –tileihin.

“Mass Effect 3 –pelin teemana oleva galaksien välinen sota tarjosi meille upean mahdollisuuden tuoda moninpelaaminen ensi kertaa mukaan Mass Effect –sarjaan”, johtava tuottaja Casey Hudson kertoo.

”Moninpeli tarjoaa upeita taisteluja, monipuoliset muokkausominaisuudet ja antaa pelaajille uuden tavan edistää Reapersien vastaista sotaa pelin päätarinassa – yksinpelikampanjassa.”

Pelaajat taistelevat neljän pelaajan co-op-tilassa tavoitteenaan erilaisten resurssien suojeleminen reaperseilta. Pelaajat voivat valita kuudesta eri luokasta ja kuudesta eri rodusta. Valittavina ovat ihminen, krogan, asari, drell, salarian ja turian.

Mass Effect 3 julkaistaan Suomessa Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle 8.3.2012.

Lisätietoja: http://masseffect.com

Lisää aiheesta

BioWare paljasti salaisuuden: Mass Effect 3:ssa ON moninpeli

BioWare kiusaa: massiivinen Mass Effect? Ehkä!

Mass Effectistä edelleen tulossa elokuva

Lue myös

Näin saat pelimiehen kotitöihin

Pelattavaa flipperinisteille: uutta ja vanhaa pompottelua

Päivän huumoripläjäys: 3D Realms vauhdittamaan Olkiluoto kolmosta

Warhammer 40K: Space Marine Chainsword -kilpailun mestarilliset teokset