Uusimmat

Notch puhuu Minecraftin tulevaisuudesta ja konsoliversiosta

14.07.2011 13:00 Miikka Lehtonen

Muistatko vielä Minecraftin? Se oli vuosi sitten koko PC-pelimaailman suurin puheenaihe. Vaikka hype on sen sijaan hieman laantunut, pelillä on yhä suunnaton ja uskollinen yleisönsä. Pelin kehittäjä on taas avannut sanaista arkkuaan ja puhellut pelin tulevaisuudesta. Miten konsoliversio toimii? Milloin Adventure Mode lisätään peliin? Miksi Notch valitsi Microsoftin?

Markus ”Notch” Persson antoi IGN-pelisaitille haastattelun, jossa mies puhelee Minecraft-pelin tulevaisuudesta. Keskustelun aiheina ovat niin Minecraftin menneisyys, sen suosion alkujuuret, kuin pelin tulevaisuuskin. Milloin näemme juonta ja pelillistä sisältöä Minecraftiin lisäävän Adventure Updaten? Millainen on Minecraftin Xbox 360 -versio? Millainen on Xbox 360 -version Kinect-pelitila, jollaisen mies samaan syssyyn peliinsä lupasi?

Nämä ja monet muut kysymykset saavat vastauksensa kun luet haastattelun. Tässä kuitenkin pieni tärppi!

”Miltei kaikki suuret firmat halusivat meidät. En ollut itse mukana neuvotteluissa, joten en tiedä, mitä niissä puhuttiin. Meille tärkeää oli kuitenkin saada pitää kulttuurimme, jotta voimme tehdä pelejä niin kuin me haluamme, eli julkaista pelimme aikaisin ja sitten tehdä niistä iteraatioita faniemme palautteen perusteella.”

Microsoftilla tämä siis onnistuu. Lue toki muukin juttu, sillä Notchilla on paljon hienoa sanottavaa!

Lähde: IGN

Lue myös

Red Orchestra 2 -haastattelu osat 1 ja 2: hulppeaa panssarisotaa, dynaaminen kampanja

Steam käännytti konsoliuskovaisen

Transformers: Dark of The Moon (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat