Huawein P10- ja P10 Plus -puhelimien promokuvat vuodettiin

Huawei julkaisee uudet P10- ja P10 Plus -puhelimensa Barcelonan Mobile World Congress -messuilla. Niiden promokuvat ovat kuitenkin vuotaneet verkkoon jo nyt. P10 Plus -version (yllä) kuvat ilmestyivät MyDrivers-sivustolle (Googlen käännös) eilen. Huawei P10:n visuaalisen ilmeen eri värivariaatioineen on puolestaan vuotanut Twitterissä Evan Blass.

Kuvat vahvistavat TaskuMurossa kertomamme ennakkotiedot siitä, että P10 Plus -puhelimissa on takana Leican tuplakamera ja sormenjälkitunnistin. 5,5 tuuman QHD-näyttö on kaareva reunoilta. Puhelimen alaosasta löytyy USB-C- ja kuulokeliitännät.

Erona P10:n ja P10 Plussan välillä on näytön kaarevuuden lisäksi sormenjälkitunnistimen sijainti. P10-mallissa on edessä fyysinen kotinäppäin, johon sormenjälkitunnistin on integroitu.

Virallisia tietoja puhelimista saadaan reilun viikon päästä. Huawei järjestää lehdistötilaisuutensa MWC:n yhteydessä sunnuntaina 26. helmikuuta.

Muropaketin Toimitus
Tagit: Huawei, P10, P10 Plus, MWC 2017
Samsung keskittyy MWC:ssa uuteen tablettiinsa – Galaxy S8 ei vielä esilläZTE esittelemässä 5G-teknologiaa tukevan älypuhelimen MWC-messuilla

Kommentit

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla