Huhu: Beast Mode kiihdyttää uudet Samsungit äärirajoille

Samsung Galaxy S7-puhelinten beetavaiheessa olevasta Android Nougat -päivityksestä löytyy valintakytkin, jolla puhelimesta voi kytkeä päälle pelitilan tai korkean suorituskyvyn tilan. GSM Arena epäilee, että S8 heittää pelin vielä rankemmaksi, sillä Samsung on anonut suojaa EU-alueella termille Beast Mode. Tavaramerkkiä aiotaan hakemuksen mukaan hyödyntää älypuhelinten ohjelmistoissa.

Hakemuksessa ei valitettavasti vaivauduta selittämään sen tarkemmin, mikä Beast Mode on tai mitä se tekee. GSM Arena epäilee, että se on valittavissa kolmantena suorituskykytilana, joka ottaa kaiken irti luurin tehoista. Vaativiin virtuaalitodellisuusseikkailuihin lisätehoa kaivataankin, joten yksi mahdollisuus on Beast Moden aktivointi VR-käytössä.

Vahvistamattomia S8-huhuja on liikkeellä viljalti. Toistaiseksi uskottavimpien huhujen mukaan puhelimessa on Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, kahdeksan gigatavun verran keskusmuistia, sormenjäljenlukija takapuolella, stereokaiuttimet ja Bluetooth 5.0- mutta ei 3,5 mm kuulokeliitäntää. Huhujen mukaan se on myös selkeästi edeltäjiään kalliimpi tullessaan markkinoille.

Muropaketin toimitus
Tagit: Samsung, s8, beast mode
Markkinoilta pois vedetyllä Samsung Galaxy Note 7:llä edelleen runsaasti käyttäjiäTestissä Samsungin 960 Pro- ja 960 EVO-SSD-asemat – parasta mitä rahalla saa

Kommentit

2.

Samsungit ei kestä normaaleita asetuksia – laitetaan kovemmat asetukset – hajoavat nopeammin – lampaat ostavat uuden Samsungin – profit.

3.

Ylikellottaakohan tuo ominaisuus sitä puhelinta vai ihan softallisesti sammuttaa tausta ohjelmia?

4.
Muropaketin toimitus

Vahvistamattomia S8-huhuja on liikkeellä viljalti.

:confused::confused::confused:

5.
QnixGamer

:confused::confused::confused:

Jonnet ei tiedä.

8.

Nuo Galaxythän ylikuumenee ja throttlaa raskaissa pelejssä je eritoten VR-käytössä jo nyt alle kymmenen minuutin käytön jälkeen, joten toivottavasti tuo beast mode ei ole pelkkä ylikellotus, koska silloin se on aika hyödytön.

9.

Nääh… Samsung on suorastaan liekissä, kun pistää yber beast moden päälle!
Kyllä kelpaa lämmitellä käsiä talvipakkasilla!

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla