Testissä Roccat Kone Pro -pelihiiri – Höyhensarjalaisten aatelia

19.09.2021 20:00 Antti Voutilainen

Otimme testiin Roccatin Kone Pro -hiiren, joka kuuluu painonsa puolesta höyhensarjaan. Keveyden lisäksi hiirtä leimaavat ergonominen muotoilu ja optiset kytkimet. Ottakaamme siis selvää, miten hiiri suoriutuu tositoimissa.

Pelihiirien viimeisin trendi on yhä voimissaan. Valmistaja toisensa perään on julkaissut oman näkemyksensä suurimmasta pudottajasta: kevyempi on nyt parempi. Seuraavasta trendistä ei ainakaan toistaiseksi ole selviä merkkejä. Jo viime vuoden lopulla pinnalle nousivat 8000 hertsin päivitysnopeuteen kykenevät hiiret, mutta toistaiseksi niitä on päätynyt kuluttajille asti vain pari mallia. Lievä pysähtyneisyyden tila trendien saralla ei kuitenkaan tarkoita, että markkinoille ei saataisi uusia erinomaisia hiiriä.

Otimme testiin Roccatin Kone Pro -hiiren, joka julkaistiin kuluvan vuoden toukokuussa. Hiiren tärkeimmiksi ominaisuuksiksi on nostettu sen keveys, ergonominen muotoilu ja optiset kytkimet. Hiiri on muotoiltu oikeakätisille käyttäjille, ja tätä tukee myös kylkinäppäinten sijoittelu.

Kone Pron hinnaksi on asetettu 79,90 euroa, jonka myötä sillä on useita varteenotettavia kilpailijoita. Samasta hintaluokasta löytyy esimerkiksi Glorious PC Gaming Racen langaton Model O, Xtrfy:n MZ1 Zy’s Rail, Roccatin Kain 200 AIMO ja Asuksen ROG Chakram Core.

Testissä tutustutaan Roccat Kone Pro -pelihiiren ominaisuuksiin, käyttömukavuuteen ja suorituskykyyn.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Ominaisuudet ja käyttökokemukset
  3. Yhteenveto