Acer esitteli uudet Nitro 5- ja Nitro 7 -pelikannettavat

12.04.2019 18:13 | Muropaketin toimitus

Pelikannettaviin päivitetään uusimmissa versioissa Intelin yhdeksännen sukupolven Core-prosessorit ja vielä julkaisemattomat Nvidian GeForce GTX 16xx -sarjan näytönohjaimet.

Acer esitteli New Yorkissa pidetyssä AcerAtNext-tilaisuudessa myös tuoreimmat versiot Nitro 5- ja Nitro 7 -sarjojen kannettavista. Ulkoisesti merkittäviä muutoksia ei ole tapahtunut. Kannettavat ovat tälläkin kertaa varustettu Full HD -resoluutioon kykenevillä 144 hertsin näytöillä. Kummassakin tapauksessa näyttö on toteutettu IPS-paneelilla. Päivitykset keskittyvätkin vahvemmin konepellin alle.

Kummankin sarjan kannettaviin päivitetään vielä julkaisemattomat Intelin yhdeksännen sukupolven Core-prosessorit. Päivityksen saavat myös näytönohjaimet. Kannettaviin lupaillaan viimeisimpiä GeForce GTX -näytönohjaimia, joka epäilemättä tarkoittaa Turing-arkkitehtuuriin perustuvia mobiilinäytönohjaimia. Näytönohjaimista saatiin aiemmin vihiä kuvavuodon muodossa.

Uusien Nitro-pelikannettavien hinnoittelu ja saatavuus on toistaiseksi vahvistamatta. Tilaisuudessa vieraillut Intelin edustaja mainitsi prosessorijulkaisun tapahtuvan parin viikon kuluessa, jonka myötä nähtäneen kannettavien virallinen julkaisu.

Muropaketin uusimmat