Uusimmat

Acer Predator 21 X on raahattava komentokeskus kovaan pelikäyttöön

01.09.2016 17:22 Petrus Laine

Acer Predator 21 X

Acer on aloittanut IFA 2016 -messut vauhdilla, ja julkaissut ison joukon erilaisia tuotteita. Kenties mielenkiintoisin kaikista on yhtiön uusi Predator 21 X -peli”kannettava”. Kannettava lainausmerkeissä, sillä vaikkei tuotteen kaikki mitat ole vielä tiedossa, on selvää, ettei kyse ole varsinaisesti kannettavasta tietokoneesta, vaan korkeintaan raahattavasta.

Acer Predator 21 X on maailman ensimmäinen kannettava, joka on varustettu 21-tuumaisella kaarevalla G-sync-näytöllä (kaarevuus 2200R). Näyttö on varustettu IPS-paneelilla, joka kykenee 2560×1080-resoluutioon. Näytön alta löytyy lisäksi Tobiin katsetta seuraava moduuli.

Kannettavan sisältä löytyy Intelin uuden 7. sukupolven Core -prosessori ja kaksi NVIDIAn GeForce GTX 1080 -näytönohjainta SLI-konfiguraatiossa, joita jäähdyttämään on asennettu peräti viisi eri tuuletinta. Kannettavan näppäimistö on täyskokoinen, ja rakennettu Cherryn mekaanisten MX -kytkinten varaan. Ilmeisesti numeronäppäimistö on kuitenkin toteutettu toisin, sillä sen voi Acerin mukaan kääntää ylöslaisin, jolloin sen tilalle tulee Precision-touchpad-hiiri. Näppäimistö on valaistu kustomoitavilla RGB-LED-valoilla. Predator 21 X:n äänipuolesta on vastuussa SoundPound 4.2 -järjestelmä, joka sisältää neljä kaiutinta ja kaksi wooferia.