UUSIMMAT

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.10.1 Beta -näytönohjainajurit

21.10.2020 18:34 | Muropaketin toimitus

Uudet ajurit lisäävät tuen useammalle pelille, lisäosalle tai ennakkoversiolle. Luvassa on myös bugien korjauksia.

AMD julkaisi lokakuulle ensimmäiset Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.10.1 Beta -näytönohjainajurit. Niiden keskeisintä sisältöä on pelituen lisääminen useammalle pelille. Tuen saavat muun muassa Doom Eternal -pelin The Ancien Gods -lisäosa, Watch Dogs Legion, DIRT 5 -pelin early access ja World of Warcraft -pelin Shadowlands -lisäosan ennakkoversio.

Ajurit tuovat mukanaan useampia bugien korjauksia. Ajurit korjaavat bugin, jossa työpöydällä ruudunpäivitys saattoi heittelehtiä, kun työpöydälle palattiin Vulkan-rajapintaa käyttävän pelin äärestä Radeon FreeSync -toiminnon ollessa aktiivisena. Ongelma tosin ilmeni vain kokoonpanoissa, joissa oli kaksi tai useampi näyttö.

Korjaus luvataan myös bugiin, joka aiheutti ongelmia sisällön lataamisessa tai striimamisessa Youtubeen. Ajurit korjaavat myöskin bugin, joka aiheutti grafiikkahäiriöitä työpöydällä, kun käytössä oli useampi korkean virkistystaajuuden näyttö. Ongelma ilmeni Radeon RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla, kun Radeon FreeSync -toiminto oli päällä.

Uusimmat näytönohjainajurit saa päivitettyä Radeon Software -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti asennuspaketin pääsee lataamaan täältä. Samalla sivulla on listattuna tunnetut, vielä ratkaisemattomat ongelmat.

Muropaketin uusimmat