Uusimmat

AMD julkaisi uudet Radeon Software 16.7.1 -ajurit korjaamaan RX 480:n tehonkulutusongelmia

07.07.2016 22:06 Petrus Laine

Radeon SoftwareAMD on julkaissut uudet Radeon Software Crimson Edition 16.7.1 -ajurit näytönohjaimilleen. Ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia.

Ajureiden merkittävämmät uudistukset keskittyvät tuoreeseen Radeon RX 480 -näytönohjaimeen. Ajurit ohjaavat näytönohjaimen virransyöttöä ottamaan suuremman osan virrasta PCI Express -lisävirtaliittimestä, jolloin sen ei pitäisi rikkoa missään tilanteessa PCI Express -väylän virransyöttöstandardeja. Lisäksi ajureihin on lisätty kytkin, jolla tehonkulutusta voi rajoittaa helposti entisestään uhraamalla hieman suorituskykyä. Oletuksena optio ei ole käytössä. Suorituskyvyn osalta ajurit parantavat Radeon RX 480:n suorituskykyä parhaimmillaan 3 % Total War: Warhammer-, Metro Last Light-, Witcher 3- ja Far Cry 4 -peleissä, sekä 3DMark 11 -testiohjelman Extreme-tilassa.

Ajureissa on tuttuun tapaan korjattu liuta bugeja. Täyden listan korjatuista ja edelleen olemassa olevista, tunnetuista bugeista voi luntata AMD:n julkaisutiedotteesta. Ajurit ovat saatavilla AMD:n ajurisivuilta, Gaming Evolved -ohjelmalla sekä suoraan Radeon Software -hallintapaneelista.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat