Uusimmat

AMD pitää uuden Capsaicin-julkaisutapahtuman, livelähetys Siggraphista katsottavissa netistä

25.07.2016 15:13 Petrus Laine

AMD Capsaicin

AMD tulee pitämään Siggraph 2016 -tapahtuman yhteydessä uuden Capsaicin -tapahtuman. Edellisessä Capsaicin-tapahtumassa yhtiö esitteli Radeon Pro Duo -näytönohjaimen.

Jo ensimmäinen Capsaicin-tapahtuma keskittyi pelaajia enemmän ammattilaisiin ja vakavampiin harrastelijoihin, jotka käyttävät näytönohjaimiaan pelaamisen ohella myös sisällön luontiin. Toisen Capsaicin-tapahtuman ajoitus ja teema vahvistaa, että tapahtumat keskittyvät jatkossakin enemmän juuri ammattilaisiin ja sisällönluontiin, ja pelaajille suunnatut tapahtumat nimettäneen jatkossakin toisin.

AMD:n virallisilla Siggraph-sivuilla esimerkiksi twiitit ovat AMD:n FirePro-osastolta, ja sivuilla on videoita esimerkiksi AMD:n uudesta FireRays-sovelluksesta. FireRays on reaaliaikainen ray tracing -renderöijä, ja GPUOpen-aloitteen mukaisesti avointa lähdekoodia. Lisäksi yhtiö kertoo jo valmiiksi, että tapahtumassa tullaan julkaisemaan uusia ammattilaistason Radeon-tuotteita, eli todennäköisesti jatkoa Radeon Pro -sarjalle.

AMD:n Siggraph 2016 Capsaicin -tapahtuma tulee katsottavaksi livenä netissä suoraan yhtiön verkkosivujen kautta. Tapahtuma alkaa kello neljältä Suomen aikaa ensi yönä.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat