UUSIMMAT

AMD:ltä paria uutta peliä tukevat Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 -ajurit

06.03.2018 10:35 Muropaketin toimitus

AMD:n uusimmat Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 -näytönohjainajurit tuovat mukanaan tuen kahdelle, kuluvalla viikolla ilmestyvälle pelille. Optimoinnista nauttivat Warhammer: Vermitide II ja Final Fantasy 15:n PC-versio. Luvassa on myös suorituskykyoptimointia ja bugien korjauksia.

Uusissa ajureissa on AMD keskittynyt myös suorituskykyoptimointiin. Suorituskyvyn kerrotaan nousevan pelistä riippuen muutamasta prosentista peräti 11 prosenttiin.

Final Fantasy XV- ja Warhammer: Vermintide 2 -pelituen lisäksi päivitys parantaa DOTA 2 -pelin suorituskykyä, tehostaen ruudunpäivitystä enimmillään kuusi prosenttia. Vertailukohtana on RX 580 -näytönohjain 3840 x 2160 -resoluutiolla joulukuussa julkaistuilla ajureilla.

Ajurit korjaavat World of Tanks ja Middle-earth: Shadow of War -peleissä ilmenneet ongelmat, joita ilmeni useamman näytönohjainen kokoonpanoissa. Sea of Thieves -pelin kaatumisongelmiin tulee myöskin korjaus. Lisäksi Radeon Chill -asetustilan pikanäppäimen pitäisi nollautua, kun Radeon Settingsin palauttaa oletusasetuksiin.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 beta -ajurit pääsee lataamaan Radeon Settings -ohjelmiston kautta tai täältä. Samalta sivulta löytyy myös täydellinen muutosloki.

Päivitetty 6.3. klo 15.28. Lisätty lähdelinkki suorituskykyparannukseen.