Uusimmat

Asus tuo mekaaniset ROG Claymore -pelinäppäimistönsä viimein kauppoihin

11.11.2016 07:53 Muropaketin toimitus

asus-rog-claymore-1-101116

Asus on ilmoittanut tuovansa markkinoille ROG Claymore –pelinäppäimistöt, joiden prototyyppejä se esitteli ensimmäistä kertaa jo tämän vuoden tammikuussa CES 2016 –messuilla. ROG Claymore –mallin erikoisuuksiin kuuluu irrotettava numpad, jonka voi sijoittaa kummalle puolelle näppäimistöä tahansa. ROG Claymore Core on puolestaan sama näppäimistö tenkeyless-versiona ilman numpad-osaa.

ROG Claymore –näppäimistöjen kuoret ovat alumiinia ja niiden pintaan on lisätty Maya-intiaaneilta lainattu koristekuviointi. Näppäinkohtaisesti säädettävä RGB-valaistus tukee Asuksen Aura Sync –ominaisuutta, joka mahdollistaa valaistusefektien synkronoimisen sitä tukevien komponenttien välillä. Tarjolla on useita valaistusefektejä, joista yksi näyttää prosessorin lämpötilan.

ROG Claymore –näppäimistöt käyttävät Cherry MX RGB –näppäinkytkimiä ja saataville tulevat sininen, punainen, musta ja ruskea värivaihtoehto. Näppäimistöt tukevat NKRO:ta (N-key Rollover). Jokainen näppäin on ohjelmoitavissa yksittäin ja makrojen tallentaminen onnistuu tarvittaessa lennosta. Niin makrot kuin valaistusefektitkin tallentuvat näppäimistön sisäiseen muistiin.

Erikoisominaisuutena ROG Claymore –näppäimistöt on mahdollista synkronoida Asuksen ROG-sarjan emolevyjen kanssa niin, että näppäimistön pikanäppäimillä voi ohjata tuuletinnopeutta, prosessorin ja muistien ylikellotusta, boottaamista sekä pääsyä BIOS:iin.

Saatavuusaikataulu ja hinnat  ilmoitetaan markkinakohtaisesti. Ensimmäisten nettikauppojen hintatietojen perusteella Core-version hinta asettuu edullisimmillaan noin 160 euroon. Irrotettava numpad-osa on saatavilla tarvittaessa erikseen myös Core-malliin.

Muropaketin uusimmat