Uusimmat

BenQ julkaisi oman näytön eSports-pelaajille

07.11.2016 21:27 Muropaketin toimitus

Zowie

BenQ on lanseerannut Zowie-brändinsä alla uuden XL2540-pelinäytön, joka on suunniteltu varta vasten eSports-pelaajille. 25-tuumainen näyttö on varustettu TN-paneelilla, jossa on käytössä Full HD -resoluutio.

Kyseessä on ensimmäinen BenQ:n pelinäyttö, jonka paneeli kykenee 240 hertsin virkistystaajuuteen. Näyttö soveltuu peleille, joissa ruudunpäivitysnopeus nousee yli 200 FPS:ään.

Näytön reunoilla on käännettävät Shield-läpät, jotka auttavat kilpapelaajia keskittymään paremmin omaan näyttöönsä. Black eQualizer -ominaisuus parantaa näkyvyyttä tummissa pelitilanteissa ilman, että koko näytön näkymä ylivalottuu. Mukana toimitetaan S Switch -hallintamoduuli, jonka näppäimiin voi tallentaa eri toiminnallisuuksia.

Liitäntöinä tarjolla on kaksilinkkinen DVI-liitin, kaksi HDMI-liitintä ja DisplayPort 1.2 -liitin sekä 3,5 mm:n kuuloke- ja mikrofoniliittimet. Lisätietoja teknisistä yksityiskohdista löytyy valmistajan tuotesivulta.

XL2540-näyttö on ensi kertaa esillä myöhemmin marraskuussa järjestettävässä Dreamhack-tapahtumassa Ruotsissa. Yhdysvalloissa näyttö on jo saapunut myyntiin 499 dollarin hintalapulla varustettuna.

Suomessa XL2540-pelinäyttö saapunee myyntiin loppuvuoden aikana.