UUSIMMAT

Bowers & Wilkins julkaisi langattomat Px7 S2 -vastamelukuulokkeet – Hintavat ja kehittyneet

29.06.2022 11:00 Muropaketin toimitus

Bowers & Wilkinsin uudet kuulokkeet edustavat PX7-mallista kehitettyä toista sukupolvea. Sen myötä kuulokkeet ovat saaneet uudet elementit ja parannetun vastamelutoiminnon. Samalla kuulokkeet ovat aiempaa kompaktimmat.

Bowers & Wilkinsin uudet Px7 S2 -kuulokkeet on selvästi suunnattu premium-luokkaan niin ominaisuuksien kuin hintansa puolesta. Px7 S2 onkin suunniteltu uuden, erityisesti kuulokekäyttöön suunnitellun 40 millimetrin elementin ympärille. Kuuloke-elementti on suunnattu korvakupin sisällä osoittamaan korvaa kohti. Olemus on edeltäjäänsä hoikempi, rakenne kevyempi, mutta käytössä on silti ylellisemmät pehmusteet ja muistivaahtoa hyödyntävät korvakupit.

Kuulokkeissa on Bowers & Wilkinsin oma DSP (Digital Signal Processing) -yksikkö, joka tukee toistoa aina 24-bittisiä ääniä myöten. Langattomuuden ohessa myös USB-C- ja 3,5 millimetrin kaapeliliitännät ovat käytettävissä. Koodekkituki kattaa nyt myös aptX Adaptiven. Myös vastameluun on panostettu, ja käytössä on nyt yhteensä kuusi mikrofonia. Akkukestoksi valmistaja kertoo tiedotteessaan 30 tuntia, ja vartin pikalatauksella tyhjään akkuun saa virtaa seitsemän tunnin kuunteluun.

Käytettävissä on kattavasti toimintoja painikkeiden muodossa, mutta uuden kuulokemallin myötä käyttöön tulee myös Bowers & Wilkins Music -sovellus, jota käytetään niin kuulokkeiden parittamiseen, äänen hienosäätöön kuin toimintojen valitsemiseen. Myöhempien päivitysten myötä sovellusta voi käyttää myös toistettavan musiikin valitsemiseen.

Bowers & Wilkins Px7 S2 -kuulokkeet tulevat myyntiin kolmessa värissä: harmaa, sininen ja musta. Kuulokkeiden myynti alkaa tänään 29. päivä kesäkuuta. Niiden suositushinta on 429 euroa. Myöhemmin tänä vuonna Bowers & Wilkinsiltä on luvassa myös uusi Px8-lippulaivamallia, joka asettuu 600 euron hintaluokkaan.