Uusimmat

CastAR:n jouluyllätys tukijoilleen: Rahat takaisin ja ilmaiset CastAR-lasit päälle

18.12.2015 16:48 Petrus Laine

20151218castarCastAR keräsi vuoden 2013 loppupuolella onnistuneesti yli miljoona dollaria Kickstarter-rahoitusta lisätyn todellisuuden laseilleen. Nyt yhtiö on päättänyt tehdä jotain odottamatonta, ja palauttaa rahat tukijoilleen. CastAR:n toimitusjohtaja David Henkel-Wallace kertoi asiasta GamesIndustry.biz:n haastattelussa.

Erikoisen palautuspäätöksestä tekee se, että CastAR aikoo sen lisäksi toimittaa tukijoilleen myös kuluttajaversiot CastAR-lisätyn todellisuuden laseista. Rahanpalautus koskee kaikkia niitä käyttäjiä, jotka tukivat projektia The Magic Wand -tasolla tai korkeammalla, mikä oikeutti CastAR-laseihin. Poikkeuksena tähän ovat ne käyttäjät, jotka valitsivat ennakkoversiot CastAR-lasiesta, sillä he ovat saaneet jo omat lisätyn todellisuuden lasinsa. Näille käyttäjille yhtiö tulee kuitenkin tarjoamaan mahdollisuuden vaihtaa ennakkoversiot laseista lopullisiin kuluttajamalleihin mikäli käyttäjät niin haluavat.

Yhtiö aloittaa rahojen palautuksen PayPalin välityksellä ensi vuoden alussa ja uskoo saavansa viimeisetkin palautukset maksettua helmikuun loppuun mennessä.

CastAR

GamesIndustry.biz, CastAR to pay back Kickstarter backers

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat