Cooler Master esitteli uuden Maker 5t -huippumallin MasterCase-kotelomallistoonsa

08.12.2016 13:47 | Muropaketin toimitus

mastercase-maker-5t-1-071216

Cooler Master on lanseerannut MasterCase-kotelomallistoonsa uuden Maker 5t -mallin, joka sijoittuu valikoiman huipulle. T-kirjain tulee valmistajan mukaan sanoista ”turbo edition”. Uutuus perustuu samaan modulaariseen FreeForm-rakenteeseen kuin muutkin MasterCase 5 -kotelot, mutta se on sisarmallejaan aggressiivisemmin muotoilu ja paremmin varusteltu.

Maker 5t:ssä on karkaistusta lasista valmistetut kylkipaneelit sekä metallinpunaisia korostuksia sekä sisä- että ulkopuolella. Etupaneelin liitännöissä on taustavalaistut merkinnät ja kattopaneelissa on tukeva kumipintainen kantokahva. Muita lisävarusteita ovat etupaneelista säädettävä punainen koristevalaistus, näytönohjaimien tuki, kylkipaneeleiden lukitusmahdollisuus sekä tuuletinsäädin kuudelle tuulettimelle.

Runkorakenteeltaan Maker 5t vastaa edullisempia sisarmallejaan. Kotelon ulkomitat ovat 544 x 242 x 574 mm, ja se painaa 13,5 kg. Sisään mahtuvat ATX-, Micro-ATX- ja Mini-ITX-emolevyt. Ulkoisia 5,25 tuuman asemapaikkoja on kaksi, ja ne piiloutuvat alareunastaan saranoidun etupaneelin luukun taakse. 3,5 tuuman levypaikkoja on kaksi ja 2,5 tuuman levypaikkoja neljä kappaletta. Laajennuskorttipaikkoja on seitsemän, ja niihin sopivat 296–412 mm pitkät näytönohjaimet.

Esiasennettuja 140 mm (1200 RPM) tuulettimia kotelossa on kolme kappaletta. Kaikkiaan kotelossa on paikat yhteensä kuudelle 120 tai 140 mm tuulettimelle. Eteen ja kattopaneeliin voi asentaa jopa 280 mm jäähdyttimen. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on 190 mm. Kattopaneeliin on toteutettu irrotettava luukku jäähdytyksen tehostamiseksi. Ilmanottoaukoissa on pölysuodattimet.

MasterCase Maker 5t tulee saataville joulukuun puolivälissä. Sen suositushinta Suomessa on 249,95 euroa.