UUSIMMAT

Corsair julkaisi uusia Vengeance LPX- ja Vengeance RGB Pro -DDR4-muisteja

15.09.2019 09:22 | Muropaketin toimitus

Uudet Corsair Vengeance LPX DDR4 -muistikitit toimivat 4866 megahertsin kellotaajuudella. Vengeance RGB Pro -muistikiteissä on niin ikään erittäin korkeat kellotaajuudet.

Corsair julkaisi jälleen uusia, huippukorkeilla kellotaajuuksilla olevia DDR4-muisteja. Vengeance LPX DDR4 -muistit täydentyvät uudella kitillä, jossa muistien kellotaajuus on 4866 megahertsiä. Kitit ovat suunnattu ensisijaisesti X570-piirisarjallisiin kokoonpanoihin. Huippukellotaajuudet ovat toimineet testatusti ainakin Asuksen ROG Crosshair VIII Formula-, MSI:n MEG X570 Godlike- ja MSI:n Prestige X570 Creation -emolevyillä.

Vengeance RGB Pro -muistimallisto täydentyy sekin 4700 megahertsin kellotaajuudella toimivilla muistikammoilla. Vengeance LPX -sarjaan selkein ero on tietenkin RGB-led-valaistus.

Corsair vahvistaa Vengeance LPX DDR4- ja Vengeance RGB Pro DDR4 -muistien toimitusten alkaneen. Vengeance LPX DDR4 (4866 MHz) -kitin hinta noussee Suomessa lähemmäs tuhatta euroa, sillä Yhdysvalloissa kitti on hinnoiteltu 860 dollariin. Vengeance RGB Pro -muistien hinnoista ei ole toistaiseksi tarkempia havaintoja.