UUSIMMAT

Corsairilta uusia valaistuja Vengeance LED DDR4-muistikampoja

27.06.2016 10:14 | Juha Kokkonen | 4

corsair-vengeance-led-1-270616

Corsair on laajentanut DDR4-muistimallistoaan uusilla Vengeance LED -malleilla. Vengeance LED -muistikammat on optimoitu käytettäväksi erityisesti Intelin X99- ja 100-sarjan emolevyjen kanssa. Mustalla alumiinisella lämmönlevittäjällä varustetut muistit on koristeltu yläpintaan sijoitetuilla valopalkeilla, jotka sykkivät virran ollessa kytkettynä muisteihin. Led-valojen värivaihtoehtoja on kaksi – punainen ja valkoinen.

corsair-vengeance-led-2-270616

Vengeance LED -mallisto tulee saataville kahden ja neljän muistikamman setteinä useana eri muisti- ja nopeusvaihtoehtona. Edullisin vaihtoehto on kahden neljän gigatavun setti 2600 MHz tehollisella kellotaajuudella ja arvokkain puolestaan neljän 16 Gt kamman setti 4300 MHz tehollisella kellotaajuudella. Maksimissaan 3000 MHz mallien käyttöjännite on 1,2 volttia ja korkeammalla kellotaajuudella toimivien 1,35 V.

Uudet Corsair Vengeance LED -muistit tulevat saataville välittömästi 2600-3600 MHz versioina. Korkeampikellotaajuuksiset mallit tulevat saataville lähiaikoina.

Keskustelu

Nuissakun on animoitu nuo ledit joissakin muistessa ja ne ei sitten mene samaa tahtia niin miksi niitä ei synkata keskenään? kumminkin jokaiselle muistikammalle menee mun mielestä i2c kanava

Nuo olisi hyvät jos niillä olisi jokin informaatio arvo. Virhe sattunut tms. Muuten turhaa.

Sopii nille mitä omistaa ikkunalla olevan kotelon.
Tietysti hyöty saisi olla parempi kuten muutkin murolaiset totesivat.
Kuvasta päätellen vaikuttavat korkeilta mutta joku pystyy oikaisemaan jos olen väärässä.
Ja tietysti hinta pitää olla lähellä perus vengeance sarjaa kun eivät tarjoa mitään muuta kun jokunen ledi.

Muropaketin uusimmat