UUSIMMAT

Cryorig käynnisti joukkorahoituskampanjan taku-kotelolle

31.05.2017 09:50 | Muropaketin toimitus

Prosessorijäähdyttimiin ja kotelotuulettimiin erikoistunut Cryorig tekee uuden aluevalloituksen taku-kotelollaan. Riskien pienentämiseksi valmistaja lähtee viemään projektia eteenpäin joukkorahoituskampanjalla. Kotelon ideana on toimia myös näytön alustana, mikä nostaisi kuvan paremmin silmien tasolle. Kotelon jalkojen materiaalivalinta on normaalista poikkeava, sillä jalat ovat joko puuta tai alumiinia.

Kotelo sallii asennettavaksi mini-ITX-emolevyn. Tilaa on myös yhdelle kiintolevylle ja kahdelle SSD-asemalle. Prosessorijäähdyttimen maksimikorkeus kotelossa on 48 millimetriä.

Näytönohjaimen sallitaan olevan maksimissaan 280 millimetriä pitkä. Näytönohjaimen suhteen pelivaraa antaa se, että koteloon saa mahtumaan kaksi korttipaikkaa vievän näytönohjaimen. Näytönohjaimen poikkeavaa asennusta varten mukana tulee Lian-Lin riser-kaapeli. Virtalähteeksi soveltuu SFX- tai SFX-L-standardin virtalähteet.

Koteloiden värivaihtoehdot ovat hopea, punainen ja metallinväri. Jaloissa värivaihtoehtoja on peräti neljä.  Tammesta tehtyjen jalkojen värivaihtoehdot ovat vaalea ja tumma. Jalkojen materiaaliksi voi valita myös alumiinin, jolloin värivaihtoehdot ovat hopea ja metalli.

Joukkorahoituskampanjan onnistuessa koteloiden toimitukset alkavat syyskuussa. Early Bird -rahoittajille tarjotaan hopeista koteloa vaaleilla tammijaloilla 250 dollarin alennettuun hintaan. Toimituskulut Suomeen ovat 100 dollaria.

Muropaketin uusimmat