Uusimmat

DJI Mavic 3 -kuvauskoptereilla on nyt nähtävissä myös ensimmäisen persoonan näkymä lentolasien avulla

17.05.2023 09:50 Muropaketin toimitus

Aiemmin tänä vuonna julkaistut DJI Goggles Integra -lentolasit toimivat nyt myös DJI Mavic 3 -kuvauskopterien kanssa.

DJIn Goggles Integra -lentolasit tuovat kuvauskopterien lennättämiseen lentämisen illuusion. Aiemmin vain DJI Avata -koptereille sopineet lentolasit toimivat nyt uuden ohjelmistopäivityksen avulla myös näiden kopterimallien kanssa: DJI Mavic 3 Pro, DJI Mavic 3 Pro Cine, DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Mavic 3 Classic ja DJI Mini 3 Pro. Lentolasien käyttö edellyttää kuvauskopterien ohjaamista DJI RC Motion 2 -liikeohjaimen kanssa.

FPV-lentolasit muuttavat kopterin lennättämisen henkilökohtaiseksi lentokokemukseksi, koska lasien avulla lennättäjä näkymä on kuin olisi itse kopterin kyydissä. Näin ohjaaminen muuttuu aiempaa tarkemmaksi ja kopterin voi lennättää paikkoihin, joihin kauempaa katsellen ei olisi mahdollista mennä.

Laseissa pääpanta ja akka on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Akku tarjoaa jopa kahden tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Kuva näytetään jopa 700 nitin kirkkaudella toimivien Micro-OLED-näyttöjen kautta. Lasit Kopterin ja lentolasien välinen tiedonsiirto tapahtuu DJI O3+ -tekniikalla, jolla päästään 1080p-videotarkkuuteen 100 hertsin päivitysnopeudella ja vain 30 millisekunnin viiveellä.

DJI RC Motion 2 -liikeohjain on yhden käden liikkeellä ohjattava liikeohjain, jolla , kopteri voi liikeohjaimen avulla liikkua luonnollisten käden liikkeiden perusteella. Ohjaussauvan liipaisin on päivitetty toimimaan myös peruutuskytkimenä. Uudella peukalolla ohjattavalla Fn-rullasäätimellä käyttäjä voi säätää kameran ISO-herkkyyttä, suljinasetuksia ja muita parametreja nopeasti ilman ajolasien säätimiin koskemista.

DJI Goggles Integra -lentolasit ja DJI RC Motion 2 -liikeohjain ovat myynnissä 679 ja 189 euron kuluttajahintoihin.