Uusimmat

EKWB:ltä uusi EK-DuraClear-letkutyyppi nestejäähdytykseen

11.11.2016 16:38 Muropaketin toimitus

EK Water Blocks

Slovenialainen EKWB eli EK Water Blocks lienee monille Muropaketin lukijoille tuttu nestejäähdytysratkaisuistaan. Alansa ehdottomiin kärkinimiin lukeutuva yritys on julkaissut nyt jotain tavallisesta poikkeavaa – uudet letkut nestejäähdytyskäyttöön.

Vaikka EKWB:llä on aiemminkin ollut omaa nimeään kantavia letkuja nestejäähdytyskäyttöön, on yhtiö keskittynyt myymään omien tuotteittensa kyljessä esimerkiksi PrimoChillin letkuja.

Nyt EKWB on julkaissut uuden EK-DuraClear-letkutyypin, jolla se aikoo saada enemmänkin nimeä myös nestejäähdytysletkujen parissa. EK-DuraClear on kirkasta, läpinäkyvää letkua. Yhtiön mukaan sen läpinäkyvyys, taipuisuus ja kestävyys ovat markkinoiden kärkitasoa. Letkun kehittämiseen vierähti aikaa peräti kaksi vuotta.

DuraClearin sisäpinnan erittäin sileän rakenteen kerrotaan vähentävän bakteerien kasvua. Yhtiö takaa omien testiensä perusteella letkun kestävän huomattavasti tyypillistä käyttöä rankemmat olosuhteet. EK-DuraClear on saatavilla neljässä eri koossa. Ohuin malleista on ulkohalkaisijaltaan 12,7 mm ja sisähalkaisijaltaan 9,5 mm. Muiden kokojen vastaavat luvut ovat 15,9 / 9,5 mm, 15,9 / 11,1 mm ja 19,1 / 12,7 mm.

EK-WB:n omassa verkkokaupassa letkujen hinta on koosta riippuen 14,95, 16,95, 17,95 tai 19,95 euroa per kolme metriä.

Muropaketin uusimmat