UUSIMMAT

Gigabyte esitteli RGB led-valaistun Aorus P7 -hiirimaton

09.07.2018 15:06 | Muropaketin toimitus

Aorus P7 -hiirimaton tärkeimpänä myyntivalttina on mahdollisuus synkronoida valaistus muiden Gigabyten oheislaitteiden kanssa.

Mikäli työ- tai pelipöytä vaatii viimeistä silausta valaistuksen suhteen, Gigabyte tarjoaa siihen ratkaisua hiirimaton muodossa. Aorus P7 -hiirimaton reunat ovat varustettu RGB led-nauhalla kauttaaltaan. Maton puolelta löytyvä Aorus-logo on myöskin valaistuna.

Hiirimaton ulkomitoiksi ilmoitetaan 350 x 240 millimetriä. Hiirimatto on kauttaaltaan 4,6 millimetriä paksu, mutta Micro USB -liitännän kohdalla, yläreunan keskellä, paksuus kasvaa 7,2 millimetriin. Hiirimatossa on mikro-tekstuuri pinta, jolle luvataan erinomaista yhteensopivuutta optisten sekä laser-sensoreiden kanssa. Hiirimaton pohja on kuminen epätoivottujen liikkeidein eliminoimiseksi. RGB led -valaistusta varten toimitettavan USB-kaapelin pituus on kaksi metriä.

Hiirimaton RGB led-valaistusta hallitaan Gigabyten Aorus Engine -ohjelmalla. Valaistuksen saa synkronoitua yhteensopivien Gigabyten komponenttien ja oheislaitteiden kanssa.

Gigabyte ei ole vahvistanut Aorus P7 -hiirimaton saatavuutta tai hinnoittelua.

Muropaketin uusimmat