UUSIMMAT

HyperX julkaisi mekaanisen Alloy FPS RGB –pelinäppäimistön

11.09.2018 19:48 | Muropaketin toimitus

Uuden Alloy FPS RGB -näppäimistön myötä päivityksen saavat niin näppäimistön led-valaistus kuin käytettävät mekaaniset kytkimet. Kytkimiksi ovat tällä kertaa valikoituneet Kailhin Silver Speed -versiot.

Kingstonin pelibrändi, HyperX, julkaisi uuden mekaanisen pelinäppäimistön. Alloy FPS RGB:n myötä HyperX hylkää aiemmin käyttämänsä Cherry MX -kytkimet. Uudessa näppäimistössä käytetään yt Kailhin Silver Speed -kytkimiä, jotka ovat tyypiltään lineaariset. Ne eivät siis tarjoa ääni- tai tuntopalautetta, kun kytkentäpiste saavutetaan. Kytkimen aktivoimiseksi tarvitaan 40 gramman voima ja kytkentäpiste on 1,3 millimetrissä.

RGB-led-valaistuksen hienosäätäminen tapahtuu HyperX:n omalla NGenuity-ohjelmalla. Samaisella ohjelmalla onnistuu myöskin makrojen nauhoittaminen ja muu hienosäätö.

HyperX Alloy FPS RGB -pelinäppäimistöt ovat saatavilla Amerikassa ja Kanadassa. Suositushinnaksi on asetettu 110 dollaria. Näppäimistöt tulevat saataville myös Eurooppaan ja Suomeen. Alustavasti hinta on asettumassa 110 euroon.