Uusimmat

IKEAlta pelaamiseen tarkoitettu tuotemallisto yhteistyössä Republic of Gamersin kanssa – Tuotteita pelituolista mukipidikkeeseen

16.09.2021 16:35 Muropaketin toimitus

IKEA on aloittanut yhteistyön Asuksen tuotemerkkinä tunnetun Republic of Gamersin (ROG) kanssa. Yhteistyön tuloksena on tuotemallisto, jolla pyritään luomaan pelaamisen suorituskykyä ehostavia sisustusratkaisuja. Uudet tuotteet ovat saatavilla IKEA-tavarataloissa lokakuussa 2021.

Luodakseen tehokkaita ratkaisuja pelaamiseen, IKEA aloitti yhteistyön Republic of Gamersin kanssa. Yhteistyöllä pyritään luomaan valmistajan tiedotteen mukaan relevantteja, toimivia, kauniita ja edullisia tuotteita sekä kokonaisia peliratkaisuja.

”Pelaajat maailmanlaajuisesti tuntevat ja rakastavat ROG-brändiä ja luottavat siihen, että se tarjoaa markkinoiden jännittävimmät peli-innovaatiot”, kertoo ASUS Gaming Gear and Accessory -liiketoimintayksikön johtaja Kris Huang. ”Uusi IKEA-kumppanuutemme antaa ROGille mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia tapoja ilahduttaa pelaajia kotonaan ja sen ympäristössä.”

Uusi pelaamiseen tarkoitettu tuotemallisto on suunnattu pc-pelaajille ja se sisältää seuraavat kuusi tuoteperhettä: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE ja HUVUDSPELARE. IKEA ja ROG ovat suunnitelleet yhteistyössä kaikki UPPSPEL-tuotteet. IKEA on kehittänyt malliston muut osat yhteistyöstä saatujen oivallusten ja tietojen pohjalta.

”Tiedämme paljon pelaajien tarpeista, kipupisteistä ja odotuksista, ja haluamme suunnitella ratkaisuja parhaita ja mukaansatempaavia pelikokemuksia varten”, sanoo Republic of Gamersin suunnittelija Johnny Chan.

Uuteen pelimallistoon kuuluu yli 30 tuotetta, ja siihen sisältyy sekä huonekaluja, kuten pelipöytiä- ja tuoleja sekä laatikostoja että erilaisia tarvikkeita, kuten mukinpidikkeen, hiiren johtopidikkeen, niskatyynyn ja rengasvalon.

”Uskomme, että pelikokemuksen demokratisoimiseksi on vielä tehtävää”, kertoo IKEA-työtilojen Global Business Leader Ewa Rychert. ”Otamme nyt ensimmäiseen askeleen ja teemme sen lanseeraamalla edullisia, tehokkaita ja täydellisiä pelaamisratkaisuja, joiden toivomme heijastavan ihmisten persoonallisuuksia ja mieltymyksiä.”

Pelaamiseen tarkoitettu mallisto on saatavilla IKEA-tavarataloista ja -verkkokaupasta lokakuun alusta lähtien.