Uusimmat

Linus Tech Tipsin omistaja kieltäytyi 100 miljoonasta ja vähensi vastuitaan – ”Olen väsynyt”

26.05.2023 20:57 Muropaketin toimitus

Linus Sebastian jättää hallinnolliset tehtävät. Hän uskoo muuten tuhoavansa luomuksensa.

Sebastian aikoo jättää tehtävänsä Linus Media Groupin toimitusjohtajana. Hänet tunnetaan erittäin suositun, tietotekniikkaa käsittelevän Linus Tech Tips -YouTube-kanavan perustajana.

Sebastianin mukaan häntä ei ole luotu hallinnolliseen työhön, ja hän sanoi myös olevansa väsynyt toimitusjohtajan työhön.

– Jos yritän pakottaa itseni liikehallinnon tehtäviin vielä toisen kymmenen vuoden ajan, tiedän tuhoavani itseni, ja todennäköisesti tuhoan samalla yrityksen ja rakastamani yhteisön, Sebastian uskoo.

YouTube-tähti aikoo nimittää itsensä keksimäänsä pestiin ”Chief Vision Officer”. Hän kutsui sitä ”tyhmän kuuloiseksi” ja ”keksityksi tehtäväksi”. Se käytännössä tarkoittaa, että hän jatkaa videoiden tekemistä, mutta hänellä on vähemmän hallinnollisia tehtäviä kontollaan.

Linus paljasti videollaan saaneensa sadan miljoonan dollarin ostotarjouksen Linus Media Groupista. Hän kuitenkin kieltäytyi, koska ei tarvitsee enää rahaa, isompaa taloa tai nopeampaa autoa.

Sebastianin varallisuus on tiettävästi 79 miljoonaa euroa. Suurin osa siitä on peräisin mainostuloista, videoiden sponsoreilta, kumppanuusmarkkinoinnista ja tuotteiden myynnistä. Alla Sebastianin julkaisema video.