Uusimmat

Logitech G PRO X -pelinäppäimistön mekaaniset kytkimet voi vaihtaa

02.10.2019 15:13 Muropaketin toimitus

Logitech täydensi pelinäppäimistöjensä valikoimaa jälleen uutuusmallilla. Logitech G PRO X -on suunnattu ammattipelaajille, ja siihen voi itse valita ja vaihtaa kytkimet kolmesta eri vaihtoehdosta.

Uusi Logitech G PRO X -pelinäppäimistö edustaa tenkeyless-mallia, joten se on myös kooltaan kompakti. Näppäimistön USB-kaapeli on irrotettavissa ja näppäimistön korkeuden käyttökulman voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta.

Näppäimistöön on tarjolla kolme eri mekaanista kytkinvaihtoehtoa. Se toimitetaan valinnaisilla GX-kytkimillä, mutta käyttäjä voi itse vaihtaa kytkimet erikseen hankittavilla GX Blue Clicky-, GX Red Linear- tai GX Brown Tactile -kytkinpaketeilla. Punaiset Linear-kytkimet ovat hiljaiset, Ruskeat Tactile-kytkimet tuovat mukanaan vahvemman, mutta hiljaisen mekaanisen vasteen ja sininen  Clicky yhdistää selkeän painallusvasteen sekä äänekkään naksahduksen.

Näppäimistössä on RGB-taustavalaistus, ja yhden kiinteän valaistusasetuksen voi myös tallentaa näppäimistön omaan muistiin. Logitech G HUB -ohjelmistolla voi määrittää monipuolisempia valaistusasetuksia.

Vaihdettavilla kytkimillä varusteltu Logitech G PRO X on saatavissa lokakuussa 149 eurolla, mutta aluksi vain Logitechin omasta verkkokaupasta. Erikseen hankittavia GX Blue Clicky-, GX Red Linear- ja GX Brown Tactile -kytkinpaketteja voi niitäkin hankkia Logitechin verkkokaupasta 49 euron suositushintaan.