Microsoft kertoi suuntaviivoja loppuvuoden isosta Windows-päivityksestä

16.05.2017 11:18 | Muropaketin toimitus | 1

Windows

Keväinen Creators Update saapui vastikään, mutta Microsoft ehti jo valoittaa mitä loppuvuoden Fall Creators Update -päivityksessä on tiedossa. Kyseistä päivitystä on nykyisen tiedon valossa lupa odottaa marraskuussa, kertoo CNBC uutisessaan.

Päivitys tulee lisäämään useita ominaisuuksia. Yksi niistä on uudenlainen aikajana. Se on visuaalinen työkalu, jonka avulla käyttäjän on helppo katsoa minkä asioiden parissa on työskennellyt ja milloin, ja palata näihin projekteihin. Ominaisuus on sidottu käyttäjätiliin, joten tietokoneen vaihto työsessioiden välissä on helpompaa. Tekoälyassistenttia Cortanaa aiotaan myös kehittää siinä, kuinka se pystyy toimimaan apurina eri laitteiden välillä.

Ominaisuuksiin tulee kuulumaan myös pilvipalvelun kautta toimiva leikepöytä, joka mahdollistaa tekstien ja tiedostojen siirtämisen sitä kautta eri laitteiden välillä. Vastaava ratkaisu nähtiin yhtiön mukaan jo Windows 8.1:ssä, ja sen paluuta on toivottu. Ominaisuus toimii Työpöytä-, Tiedostot- ja OneDrive-kansioiden kautta.

Keskustelu

Päivitys tulee lisäämään useita ominaisuuksia. Yksi niistä on uudenlainen aikajana. Se on visuaalinen työkalu, jonka avulla käyttäjän on helppo katsoa minkä asioiden parissa on työskennellyt ja milloin, ja palata näihin projekteihin.

Jee! Työnantaja ja vaimo pystyy katsomaan että teitkös sinä silloin sitä projektia kun sanoit. #Uusi hieno aika ilman salaisuuksia

Muropaketin uusimmat