Uusimmat

MSI julkaisi B550-emolevyt

25.05.2020 08:31 Muropaketin toimitus

MSI koittaa säilyttää B450-sukupolvessa saavuttamansa hyvän aseman myös uusilla AMD:n B550-piirisarjaa käyttävillä emolevyillään.

Yhteisiä ominaisuuksia MSI:n uutuuksille ovat valmius PCI-e 4.0 -väylän hyödyntämiselle, parannettu virransyötön jäähdytys ja valmius kotelon etupaneelin USB-C -liitännöille.

MSI:n B550-emolevymalliston lippulaiva on B550 Gaming Pro Carbon AC. ATX-koon emolevyssä on 12+2+1 -vaiheinen virransyöttö. Nimenmukaisesti emolevyyn kuuluu WiFi 6 -tuki . Langallisen verkkoliitännän nopeus on 2,5 gigabittiä.

Samaan sarjaan kuuluu mini-ITX -kokoluokan Gaming Edge WiFi. Pienemmässä emolevyssä virransyöttö on 8+2+1 -vaiheinen.

Edullisempaan hintaluokkaan asettuvaan MAG-sarjaan kuuluu MAG B550 Tomahawk, joka sisältää kenties huomionarvoisempana ominaisuutenaan kaksi verkkoliitäntää, joista nopeampi tukee  2,5 gigabitin nopeuksia ja toinen tukee gigabitin tiedonsiirtoa. WiFi-tuen puuttumisen lisäksi erona Carbon-malliin on ainakin vähempi USB-liitäntöjen määrä, sillä osan tilalla I/O-paneelissa ovat kaksi verkkokytkintä.

Micro-ATX -kokoloukkaan on tarjolla kaksi Mortar-sarjan vaihtoehtoa, jotka eroavat toisistaan lähinnä sisäänrakennetun WiFi-tuen suhteen. Saatavilla on Pro-sarja, joka on ulkonäöltään hillitympi ATX-koon malli 10+2+1 -vaiheisella virransyötöllä.