Uusimmat

MSI vahvisti Intelin Rocket Lake-S -suorittimien tulevan saataville maaliskuussa

04.01.2021 17:47 Muropaketin toimitus

Intelin seuraavan sukupolven työpöytäprosessoreja on jo ehditty odotella tovi. Julkaisuajankohdaksi on yleisesti odotettu vuoden alkupuolta ja myyntiintuloajankohdaksi ensimmäistä neljännestä. Nyt MSI on epävirallisesti vahvistanut suorittimien saapuvan käytännössä maaliskuun loppuun mennessä.

Techpowerup kertoi MSI:n asiakaspalvelun vahvistaneen Intelin 11. sukupolven Core-suorittimen saapuvan maaliskuun loppuun mennessä. Alunperin eläteltiin toiveita suorittimien ehtimisestä myyntiin pian odotetun julkaisuajankohdan jälkeen eli heti alkuvuodesta. Pitkin loppuvuotta 2020 on käynyt ilmi, että suorittimet tulevat löytämään tiensä kauppoihin ja kuluttajien käsiin hieman myöhemmin.

MSI:n asiakaspalvelun konekäännetystä vastauksesta harukaze5719-käyttäjän twiittaamana käy ilmi, että emolevyvalmistaja odottaa suorittimien tulevan saataville vasta julkaisuikkunan loppupuolella. Tämä ennakoi myös sitä, että käytännössä Rocket lake-S -prosessoreita alkaa tulla runsaammin saataville vasta tämän vuoden toisella vuosineljänneksellä.

Samainen asiakaspalvelu on samalla vahvistanut tulevien suorittimien olevan yhteensopivia Nykyisten LGA1200-kantaisten, Intelin 400-sarjan piirisarjaan perustuvien emolevyjen kanssa. Tämä tulee vaatimaan UEFI-päivityksen, joita aletaan jakelemaan ensimmäiseksi Z490-piirisarjaan pohjautuville emolevymalleille.

Muropaketin uusimmat