NVIDIA julkaisi GeForce 391.24 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

21.03.2018 10:38 | Muropaketin toimitus

Uusimpien ajureiden myötä Sea of Thieves -peli saa Game Ready -optimoinnin, ja lisäksi NVIDIA Freestyle -kuvasuodattimiin on lisätty Old Film- ja Tilt-Shift-suodattimet.

Juuri julkaistu Sea of Thieves -peli saa siis GeForce 391.24 Game Ready WHQL -näytönohjainajureiden myötä Game Ready -optimoinnin, mutta samalla korjataan jälleen joitain bugeja. Korjauksen ovat saaneet muun muassa Firefox-selaimen käyttäjillä ilmenneet näytönohjainajureiden kaatumiset. Ajurit korjaavat myöskin HTC Vive- ja Oculus Rift -virtuaalisilmikoilla ilmenneitä käynnistymisongelmia.

Oman korjauksen saa myös Media Player Classic Home Cinema -soitin, joka on aiheuttanut nykimistä järjestelmässä videotoistoa käynnistettäessä. Lisäksi NVIDIA Freestyle -toiminnossa ilmennyt häiriö, jossa suodattimia ei ole voinut aktivoida sitä tukevalle pelille, on korjattu. Korjausten lisäksi NVIDIA Freestyle -pelinaikaiset kuvasuodattimet täydentyvät Old Film ja Tilt-Shift-suotimilla.

Uusimmat ajurit saa ladattua ja asennettua GeForce Experience -ohjelman kautta tai vaihtoehtoisesti lataamalla NVIDIAn sivuilta. Uusimpien ajureiden muutoslokiin pääsee tutustumaan täältä.