UUSIMMAT

Nvidia julkaisi GeForce 457.51 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

03.12.2020 13:24 | Muropaketin toimitus

Uudet näytönohjainajurit lisäävät tuen juuri julkaistulle GeForce RTX 3060 Ti -näytönohjaimelle. Lisäksi luvassa on bugien korjauksia.

Nvidia julkaisi odotetusti uudet GeForce 457.51 Game Ready WHQL -ajurit näytönohjainjulkaisun myötä. Ajurit lisäävät tuen Geforce RTX 3060 Ti -näytönohjaimille. Muita ominaisuuspäivityksiä ajurit eivät sisällä. Oletettavasti viikon sisällä nähdään toinen ajurijulkaisu Cyberpunk 2077 -peliä varten.

Näytönohjaintuen lisäämisen ohessa korjataan myös erinäisiä bugeja. Ajurit lupaavat korjauksen Ampere-sukupolven näytönohjaimia vaivanneeseen Blue-screen -kaatuiluun. Kaatuilua ilmeni silloin, kun järjestelmä herätettiin lepotilasta. Ajurit korjaavat myös bugin, joka aiheutti Blue-screen -kaatuilua käyttäessä Googlen Chrome-selainta. Korjaus luvataan myös bugiin, joka aiheutti Freestyle- ja Ansel-toimintojen toimimattomuutta sen jälkeen, kun Star Wars Squadrons -peli oli käynnistetty ja sammutettu.

Uusimmat näytönohjainajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti asennuspaketin pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin voi tutustua täällä.