UUSIMMAT

Nyt kryptovaluutanlouhijoita harmittanee – KFA2 toi markkinoille uudet GeForce RTX -näytönohjaimensa

17.05.2021 08:50 | Muropaketin toimitus

KFA2 on tuonut markkinoille uusia näytönohjaimia. Niiden erityispiirteenä on ominaisuus, joka harmittaa ammattimaisia kryptovaluutanlouhijoita.

Galax-näytönohjainvalmistaja on tuonut Euroopassa käyttämänsä KFA2-tuotemerkillä myyntiin uudet GeForce RTX 3060- ja GeForce RTX 3060 Ti -näytönohjaimensa. Kumpaakaan niistä ei kannata ostaa, jos haluaa louhia euron kuvat silmissään kryptovaluuttaa.

Ohjaimissa on uudet GA104-202-A1 (LHR) ja GA106-302-A1 (LHR) -grafiikkapiirit. Molemmissa on sisäänrakennettuna rajoitin, joka estää mielekkään kryptovaluutan louhimisen.

Korteilla voi toki louhiakin, mutta ammattimaiset louhijat kääntänevät katseensa toisiin vaihtoehtoihin, ja tämä puolestaan sallinee pelaajille paremmat mahdollisuudet hankkia uusi näytönohjain pelitietokoneeseensa. Syynä tähän on rajoitin, joka sallii vain 50 prosentin suorituskyvyn kryptovaluutan louhinnassa.

KFA2 GeForce RTX 3060 tarjoaa 20 MH/s ja RTX 3060 Ti 25 MH/s tehon kryptovaluuttojen louhintaan. Pelaajat voivat siis edelleen halutessaan louhia kryptovaluuttaa tietokoneen ollessa käyttämättömänä.

Näytönohjaimet kuuluvat KFA2-näytönohjaimessa FG-sarjaan. Lyhenteen nimi ei ole vielä selvillä. Harmillisesti Nvidian aiemman strategian mukaisesti näytönohjaimet matkaavat ensimmäisenä kiinalaisiin nettikahviloihin, joten pelaajat joutuvat odottamaan niitä vuoden toiselle puoliskolle.

Muropaketin uusimmat