UUSIMMAT

Razerilta monipuolinen Chroma-valaistusominaisuus oheislaitteisiin

14.08.2014 09:50 Juha Kokkonen

Razer Chroma

Pelikäyttöön suunnatuista oheislaitteistaan tunnettu Razer on esitellyt uuden Chroma-valaistustoiminnon, jonka avulla eri pelilaitteiden valaistusefektit on synkronoitavissa keskenään. Lisäksi Razer julkaisi Chrom SDK:n, jonka avulla pelikehittäjät voivat integroida valaistustehosteita pelin ominaisuuksiin.

Razer aikoo käyttää Chroma-valaistusta vuoden 2015 ja 2016 oheislaitemallistoissaan alkaen BlackWidow Ultimate -näppäimistöstä, DeathAdder-pelihiirestä ja Kraken 7.1 -kuulokemikrofonista. Se mahdollistaa koko 16,8 miljoonan värin skaalan kattavien valotehosteiden täydellisen synkronoinnin eri laitteiden välillä Razer Synapse -ohjainohjelmiston avulla. Yhteisen värimaailman ohella laitteiden välillä voi jakaa myös yhteisiä valaistusefektejä, kuten aaltoilevan tai sykkivän efektin.

Blackwidow Ultimate Chroma

Tuleva mekaaninen Blackwidow Ultimate Chroma -näppäimistö mahdollistaa näppäinkohtaisen valaistuksen värin määrittämisen sekä ennakkoon määritellyt pelikohtaiset valaistusmallit. Lisäksi Reactive-valaistustila reagoi käyttäjän painalluksiin valaistuksen kirkkautta muuttamalla. Blackwidow Ultimate Chroma tulee saataville klikkaavilla ja hiljaisilla Razer-kytkimillä varustettuna.

Razerin Chroma-yhteensopivat oheislaitteet tulevat saataville syyskuusta alkaen. Niiden hinnoittelusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Razer Chroma: Full Spectrum Gaming

YouTube, The new Razer BlackWidow Ultimate Chroma